Bianchi

Bianchi er et af de mest kendte cykelmærker der er kommet ud af Italien nogensinde. De startede helt tilbage i 1885, og er derfor også verdens ældste cykelproducent.

Selvom Bianchi mest er kendte fra landevejens cykler og cykelløb, forstår de også at lave nogle fantastiske Mountainbikes i forskellige pris og kvalitetsklasser.
Bianchi kan tilbyde alt lige fra børnemountainbikes til EliteMTBs, og ikke mindst, alt hvad du finder derimellem.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge så brug endeligt vores størrelsesguide

Vil du se hvordan din cykel leveres? Klik HER

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Bianchi - Italiensk kvalitet og finesse!


Fakta om Bianchi
Bianchi er et italiensk cykelmærke, der blev grundlagt i 1885, hvilket gør mærket til verdens ældste eksisterende cykelmærke!
De har vokset støt op gennem 1900-tallet og har efterhånden været utroligt flot præsenteret og placeret i tidens cykelløb.
De fik deres endelige gennembrud i 1950 da den store historiske cykelrytter Fausto Coppi vandt cykelløbet: Pairs-Roubaix på en Bianchi. Sidenhen har disse 2 navne gået hånd i hånd.
Bianchi er kendte for deres gode kvalitet og ikke mindst deres lange og gode erfaring med cykler og cykelrammer.

Bianchi = Celeste
En anden detalje ved Bianchi, er deres karakteristiske Bianchi farve. Den kaldes "celeste" og er en slags turkis. Farven er copyright-beskyttet og hedder "Bianchi Green", selvom den har skiftet nuancer op gennem tiden.
Der går flere historier på baggrunden for farvens opståen. Nogle siger, at den er inspireret af Milanos himmel, andre hævder, at farven skulle være inspireret af en tidligere dronnings øjenfarve, og at Eduardo Bianchi byggede en cykel til netop denne dronning.

Stort udvalg af cykler fra Bianchi
Hos Cykler.dk finder du et kæmpe udvalg af cykler fra italienske Bianchi! Uanset om du leder efter en fjerlet racercykel, en solid mountainbike eller en elegant citybike, så har Cykler.dk Bianchi cyklen til dig! Er det en racercykel du leder efter, så tjek denne Bianchi Impulso Ultegra, i Bianchis egen farve Celeste. Er det en mountainbike du leder efter så tjek denne Bianchi Kuma 5300.

Cyklens størrelse er vigtig!
Vi sørger for at få at have et væld af mulige størrelser på din cykel. Vil du have den rigtige størrelse cykel, så får du de rigtige forudsætninger bed at kigge forbi vores størrelsesguide af. Vi har mange modeller at vælge i mellem!

Cyklen leveres 100% samlet
Når du køber en cykel hos Cykler.dk er den ALTID 100% samlet når du modtager cyklen. Cyklen bliver samlet på vores 6-stjernede værksted, og vi monterer også dit tilkøbte udstyr.

Fri fragt på ALLE cykler
Din nye cykel bliver leveret direkte fra vores afdeling i Lemvig, hvor du derefter får den leveret på din adresse inden for få dage - endda helt gratis. Vi sørger for at give gratis levering på ordre over 299 kr.
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk