Batavus Torino E-GO 400w

DKK 15.299,00
Levering 2-4 dage
Torino E-go® er en elcykel til en overkommelig pris, som kan benyttes både til lange og korte ture. Med motoren placeret i forhjulet er du sikret en kraftig trædeassistance og cyklens 5 køreprogrammer hjælper dig til at komme nemt frem. Elcyklens Power Assist giver dig ekstra assistance op ad bakke. Desuden hjælper cyklens Walk Assist dig når du skal trække cyklen.

Elcyklen er udstyret med en stor og rummelig kurv, som er indfarvet i samme høje lakkvalitet som cyklen, og sammen med styrlåsen er det sikkert at parkere cyklen med fyldt kurv, uden at den vælter. Displayet er nemt at betjene, da det sidder på styret og er desuden let at aflæse. Ydermere har cyklen lav indstigning, som gør det nemt at stige på og af elcyklen.

Cyklen har en praktisk lukket kædekasse som gør det nemt at vedligeholde cyklen. Kædekassen er farveafstemt med cyklens stelfarve.

E-go® E-motion® Special Edition, er et pålideligt og effektivt system og er kendetegnet ved at man har en behagelig og funktionel trædeassistance. Elcyklerne med denne teknologi er nemme at betjene, så det er kun et spørgsmål om at sætte sig op på elcyklen og komme af sted. Med systemet vælger du en elcykel, hvor motoren er monteret i cyklens forhjul. Fordelene med en forhjulsmotor er, at den er relativ simpel, robust og forholdsvis billig i forhold til f.eks centermotorerne. At motoren er i forhjulet gør naturligvis, at cyklen føles tungere fortil, og at man derfor skal være mere opmærksom, hvis man tager hurtige sving.