DKK 22.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 249,00)
Se mere
(+ DKK 399,00)
Se mere
(gratis)
Levering 2-4 dage
Modellen Bryte E-go® er en effektfuld og tempofyldt elcykel, som er udstyret med Yamaha teknologi i både motor og batteri. Elcyklen har centermotor, hvor denne placering er med til at give cyklen en god balance. Batteriet er enten på 400Wh eller 500Wh*, så kan du få den rækkevidde der passer til dine behov. Derudover er denne unisex model fantastisk til folk der måske er en smule gangbesværet da det lave stel sikre dig en god indstigning hver gang.

Elcyklen har et intelligent display, som har tre køreprogrammer. Når du vælger et program, udregnes der hvor lang rækkevidde der er tilbage på batteriet, efter hvor meget assistance, som det pågældende program yder. Displayet viser din aktuelle hastighed, din kørte gennemsnitshastighed, triptæller og odometer.

Cyklen er udstyret med hydrauliske Magura fælgbremser, som sikrer, at du kan bremse hurtigt og effektivt. Den effektive Batavus Aerflow forlygte, hvor lyset også kan ses fra siden, er med til at gøre dig ekstra synlig i trafikken. Desuden får du med en Bryte E-go® masser af komfort med den affjerede sadelpind og forgaffel, samt den justerbare frempind.

Batavus bruger Yamaha PW som motor på denne cykel. Motoren er et lydsvagt og fleksibelt system, der har en kraftfuld og pålidelig motor. Med Yamaha systemet på din elcykel får du først og fremmest en centermotor, der trækker med et højt moment.
At motoren er placeret omkring kranken, betyder at cyklen ikke trækker på hjulene men pedalerne. For mange føles dette optimalt og de fleste oplever dette som komfortabelt og naturligt. Sensoren, som registrerer den kraft som cyklisten træder i pedalerne med er indbygget i motoren, og derfor godt beskyttet.

*Bryte E-go® 500Wh - Kr. 23.799 (Vejledende udsalgspris) kontakt cykler.dk angående levering på den.