Avenue - Designperle efter designperle!

Avenue - sætter overliggeren højt!
Stræb efter det maksimale, insistér på det unikke, være modige, dyk ned i dristigt design og detaljer, vær dig selv, udforsk et fascinerende og sjældent symbol på kvalitet, mærk appellen af kølig overlegenhed, fornem magnetismen, vælg en vej fuld af sjæl og tilfredshed, kvalitet og komfort.

Med disse ord beskriver Avenue Cykler sif selv og deres produkt. Og det kan lyde som et mantra der er svært at leve op til, men de dygtige designer hos Avenue formår faktisk at indfri disse forventninger i deres unikke design. Lige som deres produktudviklere formår at sætte de bedste komponenter på cyklerne, uden at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Bliv bemærket på cykelstien med en Avenue!
De fleste der kommer forbi vores butik i Lemvig falder også pladask for vores udvalg af Avenue cykler. Og de er svære at komme uden om - det helt utrolige design, de flotte farver og de lækre komponenter udstråler kvalitet og luksus fra forhjul til baghjul. Og der er ingen tvivl om at du vil føle dig unik på cykelstien, når du kommer drønene på en Avenue cykel. Hvis de andre altså når at se dig - for med en Avenue kommer du ikke blot frem i god stil, det kan også sagtens komme til at gå flyvende over stok og sten for cyklen er sammensat udelukkende af de bedste komponenter.

Ligeså dansk som rød grød med fløde
Avenue er grundlagt i Odense i 1996, og designet er stadig 100% dansk, og lever til fulde op til de forventninger alle har til dansk design i topklasse. Avenue cykler formår derfor at opfylde to behov på en gang - din lyst til en flot cykel og din lyst til en cykel der kører som en drøm.