Før DKK 1.499,00
DKK 1.049,30
SparDKK 449,70
Ikke på lager
Derfor vil du elske dem
1. Dejlige lange cykelbukser til vinteren
2. Sublim kvalitet og komfort
3. Refleks-markeringer giver øget synlighed

Den danske vinter kan godt være lidt af en udfordring for alle, der elsker at cykle. Men du har sikkert hørt den gamle talemåde, som siger, at der ikke findes dårligt vejr, men kun forkert påklædning. Og det er for så vidt sandt. Med cykeltøjet fra Assos bliver du i hvert fald i stand til at cykle i (næsten) al slags vejr. Og masser af cyklister verden over har opdaget, at Assos producerer cykeltøj i absolut verdensklasse.

Mille GT Winter Bib Tights er et par lækre, lange cykelbukser, designet til dig, der ikke nødvendigvis opstalder cyklen, når vinteren står for døren.

Disse lækre tights er både varme, fleksible og komfortable, og giver god beskyttelse mod slitage på huden. Intet er mere generende end et smertefuldt sadelsår! Stoffet smyger sig, let og elegant, omkring huden, og bliver siddende, hvor det skal. Der er tale om et afslappet regular fit, som sidder knapt så stramt som Assos´ racing fit. De forskellige paneler er yderst fleksible, så de let tilpasser sig hvert eneste tråd i pedalerne.

De brede, fleksible stropper danner en Y-form over det øverste af ryggen, hvilket giver god støtte, uden at hæmme bevægelsesfriheden. På bagsiden af læggene finder du refleks-markeringer, som giver øget synlighed, når du cykler i mørke.

Måske tænker du, at 1499 kr. er en del for et par cykelbukser. Men vi er ikke i tvivl om, at hvis du først har prøvet de fantastiske Assos Mille GT Winter Tights, så vil du forstå, hvorfor, de koster det, de gør. Både kvalitet og komfort er nemlig helt i top, ganske som det er tilfældet med de øvrige produkter fra denne eksklusive Schweiziske producent.  Husk også en god vinter-cykeljakke, som f..eks. Mille GT Ultraz Winter Jacket eller Mille GT Jacket Winter.