Før DKK 199,00
DKK 139,00
SparDKK 60,00
1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Forebygger sadelsår
2. Virker antibakterielt
3. Bruges af mange proffer

Langt de fleste, der cykler meget, har, på et eller andet tidspunkt, prøvet at have et sadelsår. Og lad os være ærlige: Det er bestemt ikke behageligt! Et sadelsår gør ondt, svier og væsker, og kan føre til, at du må holde en pause med cyklingen, imens du plejer såret. Et er sikket: Uanset, hvor hardcore, du er, så kan et smertefuldt sadelsår hurtigt trække din performance i den gale retning! De fleste sadelsår kan man selv behandle, med zinksalve eller andre håndkøbs-præparater, men i særligt slemme tilfælde kan det være nødvendigt at konsultere læge eller hudspecialist.

Du har sikkert hørt talemåden: Det er bedre at forebygge end at helbrede! Og der findes mange forskellige husråd til, hvordan man kan forebygge et sadelsår. Et gammelt råd siger, at man skal lægge et stykke råt oksekød ind i sine cykelshorts. Det vil vi ikke umiddelbart anbefale.

Du skal naturligvis have en god sadel, som passer til dig, Og så skal du have et par gode cykelbukser. Men derudover kan det være smart at anvende buksefedt. Assos buksefedt, også kaldet Chamois creme, er et produkt, som er udviklet med henblik på at reducere den friktion, der skabes, når du cykler (enten hud mod hud eller mellem huden og stoffet i dine cykelbukser).

Produktet er antibakterielt, og modvirker irritation/inflammation (hævelse og rødme). Cremen har en behagelig, kølende effekt. Den smøres enten direkte på huden (undgå intime områder) eller på dine cykelbukser efter vask, hvor cremen hjælper med at opretholde buksernes elasticitet og antibakterielle egenskaber.

Buksefedtet holder huden blød og tør. Det er nemlig ofte fugt, der er årsag til den irritation, der kan udvikle sig til et sadelsår.

Med buksefedt fra den kendte producent Assos er du godt rustet i kampen mod sadelsår. Det vil mange professionelle cykelryttere kunne skrive under på!