Før DKK 749,00
DKK 599,00
SparDKK 150,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den, og cykeltyven hade den
1. 5 mm stål-led
2. Meget let og stærk lås
3. Den verdenskendte ABUS kvalitet

Vi er alle glade for vore cykler. Desværre er der også mange af os, der har oplevet skuffelsen og frustrationen, når man har stillet sin cykel er sted, og når man kommer tilbage, er den væk! I 2020 blev der anmeldt godt og vel 40000 cykeltyverier i Danmark. Det er naturligvis 40000 for mange! For dig, der måske er afhængig af cyklen som dagligdags transportmiddel, kan et cykeltyveri meget let gribe forstyrrende ind i din hverdag.

Hos Cykler.dk kan vi naturligvis godt lide folk, som køber cykler. Men vi bryder os bestemt ikke om den slags lyssky personer, der foretrækker at stjæle dem! Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at passe bedst muligt på din cykel.

Med Bordo 6150 Combo Lite har den verdenskendte tyske producent lavet en meget let foldelås, hvor der ikke er gået på kompromis med sikkerheden. Låsen består af 5 mm tykke, fleksible stål-led, som gør, at du let kan låse cyklen fast til et cykelstativ, et vejskilt eller lignende. Fordelen ved en foldelås er netop, at den består af brede, flade stykker metal. Det er simpelt hen svært at få ordentligt fat med en boltsaks. Og så er foldelåsen jo let og praktisk at have med i tasken, fremfor at skulle bakse med en lang kæde.

Tænk over, om den genstand, du låser din cykel fast til, er solid nok. Mange moderne cykelstativer et lavet af hule metalrør, som let kan klippes i stykker med en boltsaks. Og så risikerer du, at cykeltyven klipper cykelstativet i stykker, og smider din cykel ind i en bil, hvorefter han, i ro og fred, kan bryde låsen op andetsteds. Vælg så vidt muligt at låse cyklen fast til et vejskilt eller lignende. Af forsikringsmæssige hensyn anbefaler vi, at ABUS Bordo 6150 Combo Lite kombineres med en forsikringsgodkendt lås.

Sørg for jævnligt at smøre låsecylinderen med en særlig låseolie, specielt, hvis din cykel ofte står aflåst udendørs.