DKK 815,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den, og cykeltyven hade den
1. Super smart og stærk foldelås, med 4-cifret kode
2. Nem og praktisk at have med
3. Ridser ikke cyklens lak

En cykel, som er værd at køre på, er også værd at passe godt på! Mange har desværre oplevet at få stjålet en cykel. Det er, kort sagt, en rigtig træls oplevelse, som vi siger her i det vestjyske, hvor Cykler.dk har til huse. Selv om en cykel trods alt kun er en død ting, kan man godt blive frustreret over den slags mennesker, som ikke kender forskel på dit og mit. Netop fordi vi elsker cykler, afskyr vi cykeltyve. Og vi vil derfor gene hjælpe dig med at beskytte din cykel bedst muligt.

Med den nye ABUS Bordo 6100 Combo har den tyske koncern ABUS skabt en værdig arvtager efter den meget populære 6000 foldelås. Som betegnelsen Combo antyder. Er denne lås en kodelås. Koden kan du selv vælge. Så er der ikke noget med nøgler, der kan blive væk. Desuden er en kodelås praktisk, hvis I er to eller flere, der deles om den samme cykel, f.eks. hvis far og mor skiftes til at bruge ladcyklen eller cykeltraileren til at hente og bringe børn i daginstitutionen.

Der er mange gode grunde til, at en foldelås kan være et klogt valg: Dels er en foldelås langt mere praktisk at have med alle vegne end en lang, tung kædelås, og dels er en foldelås svær at klippe over med en boltsaks eller lignende, fordi det er svært at få fat i de flade metal-led.

Låsen er udstyret med en beskyttende overflade, så din ikke ridser din cykels lak.

Det er imidlertid ikke helt ligegyldigt, hvad du låser din cykel fast til. En massiv genstand, såsom et vejskilt eller en lygtepæl, er at foretrække, hvorimod et cykelstativ eller et trådhegn er for skrøbeligt, idet cykeltyven bare kan kippe din cykel fri, tage den med sig, og siden bryde låsen op, i fred og ro.

Af forsikringsmæssige grunde bør du kombinere ABUS Bordo 6100 Combi med en godkendt fastmonteringslås. Så er di u bedre stillet, i forhold til at få erstatning, hvis din cykel alligevel skulle blive stjålet.

Det kan vær en god ide at smøre låsecylinderen med låseolie, nogle gange om året, efter behov.