DKK 399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den, og cykeltyven hade den
1. Meget solid bøjlelås
2. Forsikringsgodkendt
3. Nem at have med alle vegne

Når du skal bruge en solid lås, er navnet ABUS din garanti for kvalitet. Sådan har det været, lige siden grundstenen til det, der skulle udvikle sig til en verdenskendt tysk koncern, blev lagt i 1924.

Når en cykeltyv snupper en cykel, stjæler han ikke kun en fysisk ting, som har økonomisk værdi for den retmæssige ejer. Han stjæler måske også et vigtigt transportmiddel, som den anden skal bruge, for at få sin hverdag til at hænge sammen. Og ikke mindst, så stjæler han den glæde, som du forhåbentlig har af din cykel!

En god cykellås er derfor værd at investere i. Og hvis du vælger bøjlelåsen 410 Ultra fra ABUS, er du godt hjulpet i kampen mod cykeltyvene. Og hvorfor skal man så vælge en bøjlelås? Jo, en bøjlelås er særdeles solid. Bøjlerne er tykke, så det er svært at få fat med en boltsaks eller lignende. Og hvis tyven skal save låsen over, må han save bøjlen igennem to steder, for at få cyklen fri. Det tager tid, og kræver arbejde. Hvis tyven ikke har el-værktøj til rådighed, kommer han på noget af en opgave!

ABUS 410 Ultra er fremstillet af specialhærdet stål. Den grønne belægning nederst på låsen gør den synlig på lang afstand, så tyven bliver klar over, at det ikke er din cykel, han skal forsøge at stjæle. Låsen er forsikringsgodkendt, og du kan således få erstatning, hvis en tyv alligevel skulle få held med sit forehavende.

Tænk over, hvad du låser din cykel fast til. Et cykelstativ eller et hegn er ikke altid solidt nok. En massiv genstand, såsom en lygtepæl eller et vejskilt, er at foretrække, hvis det er muligt at finde disse genstande.

Ultra 410 er nem at have med over alt, og kan også bruges til sikring af eksempelvis en cykeltrailer eller en barnevogn.