Se fragtpriser

Fragt og levering


Billig levering!


Det koster kun fra kr. 49,- i fragt, og vi sender ordre fra over 299,- gratis. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos Cykler.dk



Sikker levering!


Cykelr.dk bruger kun Post Danmark, GLS og Danske Fragtmænd til vores leveringer. Vi har udvalgt disse 3 store fragtfirmaer, da vi har målt os frem til de laver færrest fejl og alle tilbyder dag til dag levering.

Vores dygtige lagerpersonale sørger naturligvis for at alle forsendelser bliver forsvarligt indpakket i godkendt emballage. 


Fleksibel levering!


Hos Cykler.dk tror vi ikke kun på hurtig, billig og sikker levering - nej, det skal også være fleksibelt for vores kunder. Derfor har vi 4 forskellige leveringstyper, så du kan vælge netop det som passer dig bedst: 
Post Danmark udlevering (49.- gratis over 299.-)
Post Danmark udlevering er til dig, som gerne vil have Post Danmarks gode og sikre levering, men hvor du selv kan vælge hvor du vil hente pakken.
Dvs. at du nu kan hente den nær en Post Butik eller Post Box nær dig.

GLS Pakkeshop (49,- gratis over 499,-)
Du vælger selv, hvilken pakkeshop vi skal levere til, og du får en SMS, når du kan afhente din pakke. Dette kan gøres udenfor normale arbejdstider.

Erhvervsadresse (49,- gratis over 499,-)
Få leveret pakken på din arbejdsplads og tag den med hjem.

Privatadresse (59,- gratis over 899,-)
Den klassiske fragtmetode med PostDK - desværre også den mest bekostelige. Hvis du ikke er hjemme, så skal du afhente pakken på posthuset den efterfølgende dag.

Danske Fragtmænd udbringer alle vores cykler, da de kommer samlet og klar gjort er de for store til at GLS eller Post Danmark kan håndtere dem.
Danske Fragtmænd tager sig også af vores andre store pakker, men så skal vi nok kontaktet dig.



Levering til udlandet


Bor du ikke i Danmark og vil gerne have en cykel? Så frygt ej, for Cykler.dk leverer også til udlandet. Så ring eller skriv til os. Så finder vi ud af en pris og måde at få din nye drømmecykel leveret.