Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud.

- PRISER
- LEVERING OG FRAGT
- BESTILLING
- BETALING
- LEVERING
- REKLEMATIONSRET
- AFBESTILLING
- PERSONDATAPOLITIK
- DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
- VORES FYSISKE BUTIK
- TREKS GLOBALE POLITIK

Priser

PRISER: Alle priser er incl. 25% moms og angivet i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer. 

Levering og Fragt:

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr. Leveringsomkostninger er kun kr. 49,00 uanset vægt - Ved køb over kr. 500,00 sendes der fragtfrit, dette er gældende til erhvervsadresser (typisk din arbejdsadresse). Det koster lidt mere til privateadresser pga. Post Danmarks prisstigning. De gældende priser er:


- Leveret til Post Danmarks udleveringssted (kr. 49.- gratis over 299.-)

- Leveret på erhversadresse (kr. 49.- gratis over 500.-)

- Leveret til GLS Pakkeshop (kr. 49.- gratis over 500.-) 
- Leveret på privatadresse (kr. 59.- gratis over 899.-)
- Leveret med fragtmand på privat og erhversadresse (kr. 100 gratis over 1000.-) - Alle cykler sendes med fragtmand, hvis ikke andet er aftalt!

Vi levere indenfor 1 - 3 hverdage, hvis ikke andet er aftalt. - I tilfælde af forsinket levering, vil du blive kontaktet.

Bestilling:

På Cykler.dk kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på info@cykler.dk eller telefon +45 77 34 08 18. Hjemmesiden opdateres løbende. 

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. 

Når du handler med Cykler.dk, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk. 

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@cykler.dk 

Cykler.dk laver kun aftaler med personer over 18 år, aftaler med børn og unge under 18 år, alene kan indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Tilbehørspakker

Cykler.dk tilbyder tilbehørspakker til udvalgte cykler på hjemmesiden. Her kan du vælge at opgradere pakken efter behov for et mindre beløb. Vi tilbyder tilbehørspakker som passer til både race- mtb og citybikes. Har en tilbehørspakke interesse, bedes du lægge din valgte pakke med i din indkøbskurv, hvorefter den vil blive påmonteret din valgte cykel.

Tilbehørspakker kan IKKE købes alene, og kan kun tilkøbes de cykler, hvor det er angivet på varebilledet og i den beskrivende tekst. Cyklen skal overholde betingelserne for pakken. Betingelserne for tilbehørspakkerne står i deres beskrivelse.



Overholdes reglerne for pakkerne ikke, vil den blive slettet fra din ordre!

 

Betaling:

På Cykler.dk kan der betales med: 

- Dankort 
- Visa Dankort 
- Visa Electron 
- MasterCard, Visa, Maestro, JCB, Diners og American Express  
- Bankoverførsel

Der tages IKKE gebyr ved betaling på Cykler.dk

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Cykler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Cykler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Hvis du vælger at betale via en bankoverførsel, har du ingen krav på at få dit beløb refunderet eller andre sikkerheder for din betaling - Det sikreste for dig, er derfor at lave en betaling med dit betalingskort.

Levering:

Alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlært mekaniker har samlet dem til dig, og evt. monteret det udstyr som du har bestilt.
Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten - Også bliver de leveret til dig næste dag. - Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt.
Du kan få cykleren leveret lige hvor du ønsker i Danmark ekskl. Færøerne og Grønland, uanset om det er privat eller erhverv.

Cykler.dk leverer typisk indenfor 1-3 hverdage. Der tages  forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Cykler.dk´s  grossister.

Ønsker du levering udenfor Danmark, så skal du bare kontakte os - Det kan nemt lade sig gøre, mod en lille mer pris, til at dække transporten.

Reklamationsret:

Når du handler på Cykler.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse: 

Cykler.dk
Storegade 27
7620 Lemvig 

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen. 
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. 
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede  afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en  e-mail med mærket " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt  ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten
"Afbestilling ! " indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15 samme dag, som bestillingen er foretaget.
Er  pakken ikke blevet afbestilt inden kl. 15 samme dag og er pakken blevet  afsendt af Cykler.dk, dækker kunden forsendelsesomkostningen.

Returret:

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Varen skal blot retuneres i væsentligt samme stand og mængde som modtaget senest 365 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat. Send os gerne en mail, når du sender dine varer retur - Det vil fremme din ekspeditionen. 

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til Cykler.dk. Varen/varerne bedes fremsendt til nedenstående adresse:


Cykler.dk
Storegade 27
7620 Lemvig

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.


Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.



Persondatapolitik:

Når du handler via Cykler.dk's hjemmeside, skal du som minimum oplyse  navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er  nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i  Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet  til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt,  og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i  Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Cykler.dk, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en 128 bits stærk kryptering. Cykler.dk er dataansvarlig, og vores databaseservere er låst forsvarligt inde, teknisk sikret og i øvrigt beskyttet af moderne alarmsystemer. Cykler.dk opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de  slettes.

Vores server registrer al trafik uden at registrere  personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores  web-service der hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren. I Internet Explorer 5.X slettes  cookies  under menuen "Funktioner -> "Internetindstillinger" -> "Slet  cookies". 

Om logstatistik 
Logstatistik bruges på Cykler.dk. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m. 

På Cykler.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. 

Dine personlige oplysninger:

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: 
- navn 
- adresse 
- telefonnummer 
- e-mailadresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Cykler.dk og opbevares i 5 år  (grundet krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at  det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. 

Indehaveren af Cykler.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysningerne afgivet til 
Cykler.dk videregives eller sælges på ingen måde ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

Som registreret hos Cykler.dk har du altid ret til at gøre indsigelse  mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter  persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til cykler.dk via e-mail:info@cykler.dk  

Vores fysiske butik:

Vi gør opmærksom på at du ikke kan forvente at finde alle varerne på hjemmesiden, i vores fysiske butik. Du kan heller ikke forvente, at du kan købe dem til den samme lave pris! Er du i tvivl, så kontakt os på info@cykler.dk eller 77340818.

Trek politik:

Alle  Trek cykler der er fremvist på nettet kan kun sælges fra vores  forretnings adresse eller vi personligt køre ud med cyklerne til kunden.  Cykler er et teknisk produkt som kræver råd og vejledning til  forbrugeren fra en kvalificeret forhandler, hvordan produktet fungerer  og vedligeholdes. Cykler skal samles, indstilles og finjusteres af en  kompetent mekaniker før den overdrages til forbrugeren. Det er vigtigt  at slå fast at Trek´s garanti ikke dækker cykler som leveres via kurér  eller fragtmand, samtidig udgøre det en væsentlig sikkerheds risiko for  forbrugeren at modtage cyklen på denne måde.

Cykler.dk     |     Storegade 27     |     7620 Lemvig     |     7734 0818     |     info@cykler.dk     |     Webdesign & webshop af MCB